Firma informasjon

Blikkenslager Nesse & Karlsen AS

Norox AS er 100% eier i selskapene Blikkenslager Nesse & Karlsen AS og Norox Eiendom AS.
Blikkenslager Nesse & Karlsen AS har et produksjon verksted på ca 210m2. Verkstedet er utrustet med maskiner for tynnplate arbeid. Selskapet benytter forkortelsen BNK, også i sin logo.

BNK er en Mesterbedrift, og er sentralgodkjent klasse 2.
BNK er godkjent opplæreings bedrift.
BNK har i dag 7 ansatte inkludert læregutter.

Selskapet produserer og monterer blant annet, kanaler, gesimser,alt av beslag, tak hatter, fasadekassetter og fasadeplater, tak profiler, renner, kjøkkenhetter, pipebeslag, sløyser, med mer
Selskapet leverer,prosjekterer og installerer bolig ventilasjon, sentralstøvsugere, vifter for mekanisk avtrekk eller lufttilførsel.

Selskapets mål , er å ivareta gode blikkenslager tradisjoner, med gode tekniske løsninger. BNK har samarbeid med flere store entreprenører, og har som mål å få være en solid leverandør av våre produkter og  tjenester i mange år.

Selskapets visjon, er å kunne få bevare og gjerne hente tilbake de nødvendige grunnprinsipper som gjelder for beslagarbeid i byggebransjen. Det benyttes i dag for mange "me fix, no problem!" arbeidere som blir gitt ansvar for utførelse av arbeid de aldri skulle tatt i.

Med vår avanserte maskinpark og våre dyktige medarbeidere skal vi gjøre vårt ytterste for å kunne tilfredsstille deg som kunde, uansett hvor liten eller stor utfordringene det måtte være.

Blikkenslager Nesse & Karlsen AS
Årabrotsveien 19e, 5515 Haugesund (Kvala)
Telefon: 52 72 24 49
Epost: post @ nesse-karlsen.no


Blikkenslager fellesbilde