Båndtekking

Båndtekking / Taktekking.      

Takarbeid er for blikkenslageren er et velkjent arbeidsområde. Vi reparerer og fikser det meste du kan se på taket. Det er svært få som ringer snekkeren om man har lekkasje eller andre problemer på taket. Dette på tross av at det er i mange tilfeller er snekkeren som har utført arbeidet i første omgang. Når det er sagt så, er det er blikkenslageren som er den beste sporhunden for å finne og reparere lekkasjer og skader på taket.

De fleste som ønsker seg et nytt tak, eller som bygger ny bolig, velger i dag takstein. Noen velger stål eller aluminium-panner i samme farge og fasong som vanlig takstein, for det er jo liksom slik t det skal se ut... vel, det er jo ikke det !

Vi må ikke glemme at taket er husets 5 fasade, og om du ikke har bygget så høyt at det er kun svaler og Ryanair piloter som kan se hva som befinner seg der oppe så vil det være ok å bruke litt tid på dette området.

Kvalitetsbevisste, velger ikke nødvendigvis det samme som alle andre har, derfor vil de finne det helt perfekte tak for sin bolig, noe som skiller seg ut i mengden. Derfor er det virkelig verd å se hva blikkenslageren kan gjøre for deg og ditt tak. Det er utallige variasjoner av metaller, farger, fasonger og løsninger. 

Fargekart for båndtekking i Alu og Stål- Klikk Her

 

---------------- Utvalg av taktekking---------------

Privatbolig i Haugesund

 

Utvalgte tekke løsninger tatt frem for inspirere. (arbeid er ikke utført av oss)